NADIA SMEETS. FOTO- & VIDEOGRAAF IN SITTARD, LIMBURG 
 


Fotograferen doe ik al sinds de start van mijn destijds grafische opleiding in Eindhoven (2007). Creatief en tegelijkertijd technisch bezig zijn d.m.v. van allerlei apparatuur en (computer) programma's heeft me altijd geboeid. Naast fotograaf ben ik inmiddels ook videograaf en behoort livestreaming ook tot mijn kennispakket. Na het behalen van mijn grafisch diploma heb ik mijn passie voor mensen voortgezet door de opleiding Social Work te gaan doen in Sittard. Deze opleiding is niet alleen essentieel voor mezelf gebleken, maar ook voor dit werk. 

"Elke opdracht is anders, elk mens is anders.
Het is juist dátgene wat ik er zo interessant aan vind". 

Inmiddels is een van mijn grootste dromen werkelijkheid geworden. De bouw van een studio én kantoor aan huis. In de comfort van mijn eigen huis voel ik nóg meer creatieve vrijheid. Buiten is natuurlijk uitdagend en ook leuk. Beide locaties zijn dan ook hartstikke welkom.

Mijn opdrachten zijn altijd zeer inclusief en met oog voor detail. Ik geloof ontzettend in 'een goed begin is het halve werk' principe. Door dit dan ook samen met de ander aan te pakken, voelt het eindproduct écht doordacht, betekenisvol en waardevol. 

Het grootste cadeau wat ik krijg is als mensen zeggen: 'je begrijpt mij echt'. Dat geeft me iedere keer weer energie om verder te gaan. 

"Want beeld is tijdloos, voor altijd aanwezig. Dát is van onschatbare waarde".


 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram