NADIA SMEETS. FOTO- & VIDEOGRAAF IN SITTARD, LIMBURG .
 

 


Ben jij klaar om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen? Dan is investeren in professionele video- en/of fotografie een goede keus om jouw website, social media & drukwerk een professionele uitstraling te geven.

Mijn aanpak houdt vooral in om erachter te komen wie de persoon is áchter het logo.  Er wordt gekeken naar wie jij bent, waarom jij jouw huisstijl hebt gekozen en waarom jij zingeving vind in het werk dat je doet. Dankzij mijn achtergrond in sociaal werk beheers ik interviewtechnieken en zie ik wat belangrijk is voor mensen uit dit werkveld. Echter iedereen uit elk werkveld is welkom. Jouw onderneming is namelijk altijd een weerspiegeling van jezelf. Tegenwoordig is dat kijkje achter de schermen een doorslag voor mensen om gebruik te maken van jouw diensten. Video is de toekomst. 

Bekijk bijvoorbeeld deze introductiefilm voor Serna van De Rijzende Fenix (www.derijzendefenix.nl) óf de film van Iris van Paparounas. 


Heeft o.a. samengewerkt met:


 

Wat zit er inbegrepen?

 

!Tip: het is ook mogelijk om fotografie erbij te boeken! Zie mijn portfolio.

 

  • Persoonlijke afspraak alvorens de opnamedag
  • Opnamedag ca. 6 uur in studio óf op locatie: Interview & B-roll.
  • Correctieronde concept videofilm via een beveiligde link 
  • Incl. licentieovereenkomst voor commercieel gebruik Wat wordt er geleverd?

  • Een videoclip van ca. 3-5 minuten in 1080DP, 60FPS met daarin een door Nadia Smeets gearrangeerd interview begeleid door B-Roll beelden en muziek.  

 
 
 
 
Instagram