NADIA SMEETS. FOTO- & VIDEOGRAAF IN SITTARD, LIMBURG .
 


Sinds 2007 voer ik een van mijn grootste passies uit: het fotograferen van mensen. Inmiddels is dit een van mijn véle passies geworden. Naast fotograaf ben ik inmiddels ook videograaf.  In 2007 is het allemaal begonnen op het Grafisch Lyceum te Eindhoven. Na het behalen van mijn diploma heb ik mijn passie voor mensen voortgezet door de opleiding Social Work te gaan doen in Sittard. Deze opleiding is niet alleen essentieel
voor mezelf gebleken, maar ook voor mijn fotografie. 

"Elke fotoshoot is anders, elk mens is anders.
Het is juist dátgene wat ik er zo interresant aan vind". 

Inmiddels is een van mijn grootste dromen werkelijkheid geworden. De bouw van een studio én kantoor aan huis. In de comfort van mijn eigen huis voel ik nóg meer creatieve vrijheid. Buiten is natuurlijk uitdagend en ook leuk. Beide locaties zijn dan ook hartstikke welkom.

Al met al streef ik er altijd naar mensen écht een beleving te bezorgen. Mijn opdrachten zijn altijd zeer inclusief en met oog voor detail. Ik geloof ontzettend in 'een goed begin is het halve werk' principe. Door dit dan ook samen met de ander aan te pakken, voelt het eindproduct écht doordacht, betekenisvol en waardevol. 

Het grootste cadeau wat ik krijg is als mensen zeggen 'ik heb nog nooit zo'n mooie foto van mezelf, mijn kind, of familielid gehad'. Dat geeft me iedere keer weer energie om verder te gaan. 

"Want foto's zijn tijdloos, voor altijd aanwezig. Dát is van ontelbare waarde".


 

 
 
 
 
Instagram